صدور حکم طلاق و اجرای صیغه آن

صدور حکم طلاق و اجرای صیغه آن

متاسفانه امروزه به دلایل مختلف با افزایش پرونده های طلاق در دادگاه های خانواده هستیم و این موضوع بیشتر مشاوره های حقوقی ما را به خود اختصاص داده است به همین دلیل در این مقاله سعی داشته ایم که به موضوع صدور حکم طلاق و مراحل پس از آن بپردازیم پس تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

صدور حکم طلاق و اجرای صیغه آن

برای صدور حکم طلاق نیاز است که پرونده شما در دادگاه تکمیل شده باشد برای تکمیل شدن پرونده موارد زیر لازم خواهد بود:

موارد لازم برای تکمیل شدن پرونده شما

۱. مدارک زوجین

۲. گواهی  مشاوره برای طلاق توافقی

۳ . گواهی پزشکی قانونی( عدم بارداری یا باکره بودن)

۴. نظریه داوری زوجین مبنی بر عدم سازش

۵. صورت مجلس

حکم طلاق کی صادر می شود ؟

معمولا قاضی دادگاه خانواده پس از پس از تکمیل پرونده و بررسی آن به صدور حکم طلاق و عدم امکان سازش میان زوجین مبادرت می ورزد. برای زودتر انجام روند خود می توانید از یک وکیل طلاق یا مشاور حقوقی کمک بگیرید.

پس از تکمیل پرونده بررسی و صدور حکم طلاق چقدر طول میکشد ؟

بررسی و صدور حکم طلاق در دادگاه های خانواده منوط به شلوغی و تعداد پرونده ها در آن شعبه شعبه و چگونگی رسیدگی قاضی به پرونده‌ها بستگی دارد که در شعبات مختلف معمولاً خواهد بود اما معمولا طی ۲ روز الی یک ماه طول خواهد کشید.

 پس از صدور حکم طلاق چه باید کرد ؟

طبق ماده ۳۴ قانون حمایت خانواده مدت اعتبار گواهی عدم امکان سازش یا همان حکم طلاق برای تسلیم به دفتر ازدواج و طلاق ۳ ماه پس از تاریخ ابلاغ رای قطعی یا قطعی شدن رای است چنانچه گواهی مذکور ظرف این مهلت تسلیم نشود یا طرفی که آن را به در دفترخانه رسمی طلاق تسلیم کرده است ظرف سه ماه از تاریخ تسلیم در دفترخانه حاضر نشود یا مدارک لازم را ارائه نکند گواهی صادر شده از درجه اعتبار ساقط خواهد شد.

درصورتی که حکم طلاق اعتبار خود را از دست بدهد تکلیف توافقات انجام شده چه خواهد شد؟

طبق تبصره ماده ۳۴ قانون حمایت خانواده هر گاه گواهی عدم امکان سازش صادر شده بر اساس توافقات زوجین به حکم قانون از درجه اعتبار ساقط شود کلیه توافقاتی که گواهی مذکور و مبنا صادر شده ملغی می گردد.

در صورتی که زوج دادخواست طلاق را تسلیم کرده باشد اگر در مهلت مقرر به دفتر رسمی ازدواج و طلاق مراجعه و گواهی عدم امکان سازش را تسلیم کند در صورتی که زوج ظرف یک هفته در دفترخانه حاضر نشود سردفتر به زوجه اخطار می کند برای اجرای صیغه طلاق و ثبت آن در دفترخانه حاضر شود در صورت عدم حضور زوجه صیغه طلاق جاری و پس از ثبت و وسیله دفترخانه
مراتب برای اطلاع به زوجه می رسد.

و همینطور اگر هرگاه گواهی عدم امکان سازش بنابر توافق زوجین صادر شده باشد در صورتی که زوجه وکالت بلاعزل از او داشته باشد عدم حضور زوج مانع اجرای صیغه طلاق و ثبت آن نیست. برای کسب اطلاعات بیشتر در این باره با شماره های مندرج در سایت تماس حاصل فرمایید.

فهرست مطالب

تماس با وکلای موسسه حقستان
جهت دریافت مشاوره با وکیل های مجرب و متخصص موسسه حق ستان با ما تماس بگیرید

تعیین وقت مشاوره در واتساپ

ترازو

فرم درخواست مشاوره

تعیین وقت مشاوره در واتساپ

مشاوره با وکلا

جهت تماس با ما بر روی شماره‌های زیر کلیک کنید

تعیین وقت مشاوره

برای گرفتن وقت مشاوره، لطفا فرم تماس زیر را پر کرده و نوع مشاوره خود رابه دقت انتخاب کنید. ساعت و روز انتخابی مشاوره پس از هماهنگی مجدد حقستان تایید نهایی خواهد شد.